Actuele hypotheekrente Triodos Bank

Actuele hypotheekrente bij de Triodos bank

Ook een leuk stulpje op het oog? Houdt dan de actuele hypotheekrente van de Triodos bank in de gaten zodat jij de woning aankoop tegen gunstige voorwaarden kunt financieren.

Met de Triodos bank actuele hypotheek producten heb jij een veilige manier om je woning te kopen zonder dat je daarbij risico’s loopt. Alle onderlinge afspraken worden tussen de Triodos bank en ons goed vastgelegd, waarnaast je ook wordt geadviseerd om een levensverzekering polis af te sluiten. Zodoende kun je bij de Triodos bank goed jouw hypotheek afsluiten tegen gunstige voorwaarden.

Wat voor invloed heeft de actuele hypotheekrente van Triodos bank op jouw onkosten?

Vergelijk actuele rente bij looptijden

Bij de Triodos bank heb je de keuze vrijheid om te kiezen tussen verschillende looptijden waartegen je de hypotheekrente vastzet. Het is namelijk zo des te langer je de rente vast legt des te minder hard stijgt die rentevoet maar ook omgekeerd. Bekijk je de actuele hypotheekrente voor 5 jaar vast dan is de gevraagde hypotheekrente lager dan bij 10 jaar vast. Dit heeft te maken met een stukje compensatie voor de hoogte van het risico op de rente voor de bank. Toch kun je goed vergelijken tussen de verschillende hypotheek rentestanden zodanig dat je bij relatieve lage rentestanden langer een hypotheek gunstig kunt vastzetten. Laat je voorlichten door de Triodos bank omtrent welke voordelen jij kunt behalen door de actuele hypotheek rentestand te vergelijken.

Nationale Hypotheek Garantie

De Triodos bank gaat uiteraard voor zekerheid en daarom vinden wij het belangrijk dat je een hypotheeklening afsluit onder de voorwaarden van de Nationale hypotheek garantie. Normaal wordt de hypotheeklening verstrekt op basis van de financiële ruimte binnen het gezamenlijke inkomen van de partners zodat we alle zekerheid hebben dat de hypotheekschuld op termijn kan worden terugbetaald. Toch kan het voorkomen dat er door omstandigheden tijdelijk of helemaal niet aan de verplichtingen binnen het hypotheek contract kan worden voldaan. Denk aan bijvoorbeeld:

  • scheiding, overlijden;
  • verlies van werk van een of beide partners;
  • enzovoorts.

Dan biedt de NHG goede voorwaarden op basis waarvan een gunstige hypotheek bij de Triodos bank kan worden afgesloten omdat de NHG aanvullende dekkingen geeft. Ga voor meer informatie naar de Triodos site zodat jij de actuele rentestand ook onder de NHG kunt vergelijken met andere rentestanden. Profiteer ook van de speciale Triodos bank hypotheekrente product aanbiedingen.

Triodos bank voor duurzaamheid

De Triodos bank onderscheidt zich van gewone banken omdat er zondermeer naar duurzaamheid en kwaliteit wordt gegeven. Enerzijds vertaalt zich dat een sluitende hypotheek producten waarmee het risico voor de bank en voor jou zo klein als mogelijk worden gehouden. Anderzijds maakt Triodos bank gebruik van de betaalde hypotheekrente om te investeren in onder andere:

  • sociale economie, natuur en welzijn projecten.

Triodos tracht dus via jouw inzet ook anderen op een duurzame manier te helpen en dat vinden wij een belangrijke boodschap. Vergelijk ook de actuele hypotheek rentestanden bij de Triodos bank zodat jij een profiteert van de gunstige rente maar dat je daarnaast ook andere in de maatschappij steunt. Ook jij kunt via de Triodos bank een prachtig solide hypotheek aanvragen op basis van een onveranderde hypotheekrente zodat jij precies weet wat jij iedere maand aan onkosten kwijt bent.

Login Form