Geld lenen SNS bank

Leningen bij de SNS bank

Geld lenen kun je bij de SNS bank doen. De SNS bank hanteert gunstige tarieven waar jij goed van kunt profiteren zodat jij bij de meest voordelige rente vergoeding bij je lening moet betalen. Via de SNS je lening regelen maakt dat je maandelijkse onkosten relatief laag zijn juist omdat de SNS bank:

  • het afsluiten van de lening gratis maakt: er worden geen afsluit provisies in rekening gebracht;
  • zoekt naar de meest gunstige rente vergoeding beschikbaar binnen de markt.

Het leenbedrag wordt bij de SNS bank niet ongunstig verhoogd zodat jij alleen maar netto kosten hebt aan de lening. Leen ook geld bij de SNS bank zodat jij je aankoop kunt financieren.

Profiteer van lage rentestand

Momenteel wordt de rente laag gehouden vanuit de Europese bank en dat houdt in dat ook jij te maken hebt met een lage rentestand. Met een lage rentestand wordt het dus voor jou interessant om een lening af te sluiten zodat jij langdurig een lage rente vergoeding moet betalen. Dit is ook gunstig indien je via de SNS bank een hypotheek lening wilt afsluiten omdat je dan bijvoorbeeld twintig jaar lang dezelfde rente kosten blijft houden. De SNS bank geeft jou daarmee dus financiële zekerheid.

Hypotheek lening

Om de aankoop van een woning te financieren dien je een hypotheek af te sluiten. De SNS bank heeft meerdere interessante hypotheek producten voor jou in de aanbieding waarmee jij jou woning kunt aanschaffen. Let wel dat je niet meer dan 104% van de marktwaarde (excl. overdrachtsbelasting) wettelijk mag lenen en dat je minimaal 50% moet aflossen gedurende of na looptijd. Laat je door de SNS bank informeren omtrent de verschillende hypotheek vormen zodat jij tegen gunstige voorwaarden jouw woning kunt financieren.

Persoonlijke lening

Wil je iets leuks aankopen of wil je een verre reis maken, dan kun je daartoe een persoonlijke lening afsluiten. Dit kan ook in de vorm van een doorlopend krediet worden geregeld zodat jij altijd de mogelijkheid hebt om geld te lenen en zelf te bepalen wanneer je het geleende bedrag weer terug betaalt.

Rente en aflossing

Onderdeel van een lening is de noodzaak van rente betaling en aflossing. Je leent een bedrag en dus dien je de SNS bank daarover rente vergoeding te betalen. Dit is een stukje compensatie voor de dienst die de SNS bank je heeft verleend. Daarnaast moet je ook nadenken over hoe je het geleende bedrag weer terug betaald. Je moet gedurende de looptijd of na looptijd het bedrag hebben afgelost zodat je schulden vrij bent. Die afspraken worden tussen jou en de SNS bank vastgelegd binnen een geldlening contract. Op die manier weet iedereen altijd wat de gemaakte afspraken zijn geweest.

Wees geïnformeerd

Voordat je een lening bij de SNS bank afsluit is het altijd van belang dat je goed over de onderlinge rechten en plichten bent geïnformeerd. Wat houden bepaalde leen producten in en wat voor consequenties heeft dat voor jouw persoonlijke financiële middelen. Laat je uitgebreid informeren zodat je weet waar je aan toe bent. Zondermeer als er sprake is van een hypotheek of hoge persoonlijke lening is het zaak te weten waar je aan begint. Neem contact met de SNS bank op zodat jij precies weet wat er speelt binnen de beoogde geld lening.

Login Form